نوع دان : عربیکا ، تک خاستگاه (Single Origin)
درجه رست : متعادل (Medium)
قهوه کنیا
خاک آتشفشانی حاصلخیز و اسیدی در کنار نور خورشید مناسب و همچنین ارتفاعات 1500 تا 2200 متر سبب شده که کشور کنیا به محلی فوق العاده برای رشد قهوه تبدیل شود. قهوه ای که در کشور کنیا کاشت میشود عربیکا میباشد و معمولا از کیفیت بالایی برخوردار است.
از خصوصیات قهوه ی کنیا میتوان به رایحه ی طراوت و تازگی و گلها اشاره کرد و طعم شیرین و میوه ای و البته اسیدیته ی نسبتا بالا را در آن حس کرد.
قهوه ی کنیا تن واری (قوام ، Body) متوسط رو به بالایی دارد و عمده ی مصرف آن در روش های دم آوری قهوه مانند V60 ، کمکس (Chemex) ، سرد دم (کلدبرو Cold brew) می باشد.