نوع دان : عربیکا ، تک خاستگاه (Single Origin)
درجه برشته گی : متعادل (Medium)
قهوه اتیوپی
کشور اتیوپی بزرگترین تولید کننده قهوه در آفریقا میباشد.
در این کشور، قهوه عمدتا بصورت خودرو در ارتفاعات 1400 تا 2200 متر رشد میکند و بومیان آنجا برای فرآوری میوه ی قهوه ، روش های منحصر به فردی دارند. همین دلیل باعث شده که قهوه های تولید شده در اتیوپی ، طعم هایی بسیار پیچیده و عطری بسیار قوی داشته باشند.
قهوه های اتیوپی اسیدیته ی نسبتا بالا ولی مطلوب دارند و برجسته ترین طعم های موجود در این قهوه ها ، طعم های میوه ای و رایحه ی گل میباشند.
قهوه های اتیوپی از تن واری (قوام ، Body) ضعیفی برخوردار هستند و همین موضوع سبب شده که در دم آوری قهوه به روش اسپرسو جایگاه خوبی نداشته باشند و عمده ی مصرف آن در دیگر روشهای دم آوری قهوه مانند V60 ، کمکس (Chemex) ، سرد دم (کلدبرو Cold brew) و ... می باشد.
کشور اتیوپی بخش اعظم بازار تخصصی قهوه ی جهان را به خودش اختصاص داده است.